ČEREŠŇÁRKA Hviezdoslavov je miesto pre rodiny hľadajúce priestranné a komfortné bývanie v rodinnom dome mimo ruchu veľkomesta zároveň 15 minút od centra Bratislavy. Srdcom projektu je Oddychová zóna, kde sa susedia, rodiny a priatelia stretávajú a trávia čas spolu. Tento priestor ponúka aktívny oddych pre dospelých a miesto na hranie pre deti. Je to ideálne miesto na spoločné rodinné chvíle a budovanie vzťahov v rámci komunity.

Projekt zahŕňa 19 samostatných rodinných domov, tri dvojdomy a šesť bytových jednotiek s vlastnými záhradami. Na domy je poskytovaná predĺžená 7 ročná záruka, v prípade ak si kupujúci vyberie variantu štandard.

FOTO GALERIA

Náš najväčší zákazník - Čerešňarka

Skvelá poloha

Hviezdoslavov je ideálne miesto pre život a prácu! Svojím pokojným vidieckym charakterom a blízkou dostupnosťou do Bratislavy, predstavuje skvelú alternatívu pre tých, ktorí hľadajú dokonalú rovnováhu medzi mestským a vidieckym životom. Rýchla a pohodlná dostupnosť autom po rýchlostnej ceste R7 umožňuje rýchly prístup do Bratislavy za iba 15 minút. Navyše, frekventované vlakové spojenia sú skvelou alternatívou pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť premávke alebo si len tak oddýchnuť počas cesty. Táto možnosť je tiež výhodná pre študentov, seniorov a všetkých, ktorí chcú cestou vlakom relaxovať alebo si užívať svoj voľný čas.

Benefity lokality:

  • Vlakové stanice
  • Blízkosť autobusovej zastávky
  • Obchodné centrum- Coop jednota a Billa
  • Lekáreň
  • Zdravotné centrum
  • Dve jazerá a Les Borinka
  • Obchodná galéria
  • Kaviarne
  • Pekáreň
  • Ručná autoumyváreň

Náš najväčší zákazník - Čerešňarka 1

Uzavretý komplex

V našom uzavretom komplexe rodinných domov nájdete to pravé miesto pre pokojný a harmonický rodinný život. Pohoda a pokoj sú u nás prioritou, čo znamená, že sa vaše deti môžu bez obáv hrať priamo na ulici, zatiaľ čo vy si môžete užívať príjemné chvíle v rodinnom kruhu. Komplex je navrhnutý tak, aby vytváral priateľské a komunitné prostredie, kde sa susedia poznajú a podporujú.

Oddychová zóna Čerešňárka

Je srdcom nášho projektu, kde sa susedia, rodiny a priatelia stretávajú a trávia čas spolu. Tento priestor ponúka oddychovú zónu s miestom pre aktívny oddych tak pre dospelých ako aj pre deti. Je to ideálne miesto na spoločné rodinné chvíle a budovanie vzťahov vrámcikomunity.

Bratislava

Hviezdoslavov je malá obec vzdialená približne 15 kilometrov na východ od Bratislavy. Je ľahko dostupná automobilom aj verejnou dopravou. Môžete využiť pravidelné autobusové a vlakové linky ktoré zabezpečujú pravidelné spojenie s hlavným mestom.

Autom: 15 km

Vlakom: 15 min

Hviezdoslavov

Obec má kompletnú občiansku infraštruktúru, vrátane obecného úradu, pošty, školy, škôlky, potravín (cca 200m BILLA, COOP), rodinného centra s fitnessom a lekára. Hviezdoslavov je miesto, kde Vaša rodina nájde všetko, čo potrebuje. V letných mesiacoch obyvatelia ocenia dve jazerá na okraji obce, ktoré sa nachádzajú pri krásnom lesíku Borinka (65 hektárov). Tu si mladí ľudia, rodiny s deťmi aj seniori môžu užiť letné kúpanie, relax a aktívny oddych pri jazere alebo dlhé prechádzky v pokojnom lese.

Vzdialenosť: 3 km

Čas: 3 min

Šamorín

V meste Šamorín nájdete kompletnú občiansku infraštruktúru vrátane obchodov (Lidl, Tesco, Kaufland), zdravotníckych zariadení, pošty, farmárskeho trhu, pekárne a mnoho ďalšieho. Pre milovníkov športu a jazdy na koni je k dispozícii moderný areál X-Bionic Sphere. Šamorín je ideálnym miestom pre mladých ľudí s výberom základných a stredných škôl vrátane gymnázia a americkej QSI International School.

Vzdialenosť: 5 km

Čas: 7 min

www.ceresnarkahviezdoslavov.sk/o-projekte/

naše svietidla

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *